Mě nevadí něco zkoušet a ztrapňovat se, nevadí mi poslouchat jiné názory a zkušenosti než ty moje, vadí mi "pouze" papouškovat zjevné blbosti, kterým nevěří ani ten, co je káže. Nechce se mi už dělat tělák, jsem na něj levá jak šavle, nesnáším arogantní tělocvikáře a je to asi tak jediná věc, na kterou se cítím stará a nepoužitelná. Pokud je to podmínka diplomu, tak prostě smůla pro mě.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.