| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Za komousu jsem nesmela studovat, takze jsem se na studium vrhla az po revoluci. Kdyz jsem konecne odmaturovala - bylo mi 28, tak jsem zacala hledat praci v oboru. Jeden zamestnavatel byl velice nadseny, kdyz jsem s nim po telefonu mluvila a skoro se se mnou domluvil. Jen chtel jeste videt maturitni vysvedceni. Kdyz jsem ho privezla, tak ve chvili kdy me uvidel protahl ksicht a oznamil mi, ze jsem moc stara. Ani to vysvedceni uz videt nechtel ~o~~o~ Bylo mi 28 ~n~
Praci v onom oboru jsem uz nesehnala, byla jsem par let prodavacka + 2 prace na cerno.
Uplne jsem rezignovala na to ze bych si mohla najit nejakou praci, z donuceni jsem si casem otevrela vlastni firmu a delam ted v ni. Nic lehkeho to neni, ale priznavam - radeji zamestnavam po zkusenostech zensky po 50. Tricetilety utecou na materskou a dvacetilety jsou jednim slovem blby.
Takze ano, u me ma sanci zenska po padesatce. Jsem jedina v oboru, kdo takhle uvazuje.
Obavam se ale, ze kdybych ted musela s podnikanim seknout, tak praci uz nesezenu. Neumim se prodat, pusobim na prvni pohled trochu jako Forest Gamp.
Ale - mam kamaradku v zahranici, ta vystudovala farmacii ve 53 a praci sehnala okamzite. Nevim jak by to bylo u nas, velka optimistka nejsem.
Ale ja jsem byla poprve stara, kdyz mi bylo 28. Stiznost na urade prace nepomohla, jen pokrcili rameny co maji jako delat, ze zamestnava mlady holky, tak do toho stourat nebudou ~4~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.