Přidat odpověď
Adelinko,
já jsem skoro 5 let pracovala v incomingovém cestovním ruchu, takže vím moc dobře, kdo sem jezdil či jezdí chlastat a s kým jsou nebo nejsou problémy. Italští teenagři jsou proslulí tím, že kradou v obchodech a jezdí na černo, ale rozhodně si tu hromadně nevychlastávají do jater díru a neničí majetek.
A ano, čeští teenagři pijí před 18 rokem taky, jenže s rizikem, že je někdo chytí a budou mít pěkný průšvih. Já ani nepovažuju za rozumné do 18 být na suchu a pak teprve jít na první pivo, protože jsem viděla, co podobný, ještě přísnější zákaz, způsobuje v USA.
Jenže tyto skandinávské děti sem prostě opravdu jezdí jenom za pro ně levným chlastem, se kterým ale neumí zacházet, tudíž se zlejí jak zákon káže a pak je musí odvézt na záchytku nebo se perou či demolují hotely. A neboj se, že kdyby to tu dělaly děti jiných národností, že by se o tom nepsalo úplně stejně. Akorát je pro "plácací" Čechy hodně zábavné tohle konkrétně pozorovat, protože se nám tu už 25 let prezentuje skandinávská "neplácací" výchova jako ta nejsprávnější a nejidealnější. Tady mají skvělou příležitost vidět na vlastní oči, kam taková neplacací výchova ve spojení s částečnou prohibicí vlastně vede.
Předchozí