Alfo, dík za tip. Tady bych viděla jako problém, že na matku moc řvát nemůžeš. Já toho chlapce plně chápu, jednak to mají v kultivovanější formě i moje děti a jednak si to pamatuju z dětství. Prostě bezmoc, vztek a smutek, když ti rodiče řeknou: Ukliď si pokojíček! A je jedno, nakolik je ten požadavek legitimní, může nám dospělým připadat i docela jasný, třeba: musíme už jít domů, protože přijde teta! A stejně to dítě to může prožívat takhle. To si pamatuju od sebe i z docela pozdního věku. Takže mně jde o něco kam by se mohlo vybít mimo - jako ne řvát na lidi a matky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.