| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Vysvětlení je zcela prosté - SEX. Od starověku, v každé době, hrál a hraje sex jednu z nejdůležitějších rolí člověka (nejen). Samozřejmě se vždy najdou jedinci, kterým to nic neříká, ale většině lidí ano.

Proč zrovna tohle?
1. Třeba se lidem nechce v té záplavě literatury hledat, a tohle se jim PODBÍZÍ - nemusí vynakládat žádnou energii, sáhnou po tom, co je "hit". Mají to naservírováno na stříbrném podnose.
2 Výborně udělaný marketing, jak psala Anett, kdo umí dobře prodat, prodá i lejno. To je to hlavní na tom, že je z toho trhák. Stejně jako přiblblý Hruška, kdo by si ho bez mediální masáže vyhledal?
3. Zvědavost. Přirozená lidská většinová vlastnost. Ani to nemusí znamenat stádnost.

Knížku jsem nečetla, film neviděla, nečetla jsem dokonce ani ukázky, jen jsem o tom slyšela mluvit. Po přečtení této diskuze ji asi někde splaším, určitě to někdo ze známých bude mít. Probudilo to ve mně zvědavost ~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.