Silvie ale to ho ucis spatne, nebot jidlo a piti se do kina kupuje a je povoleno , ale jen to koupene v kine. Popcorny a piti neresim, to vetsina lidi pije kulivovane a potichu, co mi vadi je susteni papiru a chipsy, ty bych zakazala. jinak me deti si kino bez popcornu nedovedou predstavit. tento mesic jsem byla s manzelem v loge tzv. separe , jen my dva s ledninckou a se sedackama ktera se daji polohovat, tak to je pro takove lidi kterym vse vadi, ale ma to svou cenu. kdyz se nekdo nahlas bavi behem filmu( u reklamy mi to vubec nevadi) tak se otocim a namitnu ze maji byt potichu, vzdy to fungovalo
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.