Je to smutné, ale já jsem ho jako nejbližšího člověka nikdy nevnímala. Byla mezi námi vášeň, opravdu velká zamilovanost. Jakmile ale máme fungovat v každodenním životě, on mi uniká a já tápu, musím se dožadovat jeho pozornosti. Kolem dětí se snaží fungovat, pokud je doma. K sobě navzájem jsme ale cestu nenašli. Hlídání dětí nemáme, ani k odborníkovi nemáme možnost zajít, aby nás vyslechl a "rozsoudil"... Nemám žádný nadhled, pouze neustálý pocit úzkosti z jeho přítomnosti a z představy budoucnosti s ním.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.