| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj, tak od včerejška skučím poprvé v životě se zády. Což o to krční či hrudní páteř mívám zablokovanou a bolavou hodně často, na to jsem zvyklá, ale dosud mě nikdy výrazněji nebolelo v kříži...Až včera jdu si takhle po chodníku, nic jsem těžkého nenesla, nezvedla, žádný špatný pohyb neprovedla ani nijak blbě nešlápla a najednou cítím, jak se cosi jakoby dole v kříži "posunulo dolů" a zároveň se během pár vteřin rozvinula šílená bolest, až se mi z toho udělalo blbě. Za chvíli se to tak nějak ustálilo na určité úrovni té bolesti a víc se to už nestupňovalo (naštěstí), ale prostě od té doby mám ten kříž zablokovaný, bolí to (v sedě, ve stoje, při chůzi, vleže, nepomohl balón, ovčí deka pod záda ani vyvěšení se na hrazdě. Ted jsem si lupla Ibáč, tak je to lepší, ale co to je?~d~ ~a~Pochopila bych kdyby mi v těch zádech prostě luplo po nějakém blbém pohybu či kdybych něco zvedla, ale takhle si jdu lehce, v klidu po rovině a najednou toto. Chvíli jsem přemýšlela, jestli to nejsou třeba ledviny nebo nějaký gynekologický zánět, ale to je blbost, to by taky nepřišlo takhle zničeho nic a nebolelo to pri pohybech víc či míň, ale asi pořád stejně. Nemůžu se ohnout, chodím jak připos.... a jsem z toho nevrlá. Měl jste někdo něco podobného a přešlo to samo? Doufám, že jo...tak nějak všechny bolístky řeším stylem, že to časem přejde - a ono vždycky jo, ale někdy to fakt trvá...takže trpět s tímle třeba půl roku bych fakt nechtěla...Věřím, že to snad přes víkend povolí a v Po budu Ok, nicméně i tak mě to prudí, měla jsem spoustu plánů na víkend...K doktoru jít nehodlám...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.