Hele, já bych do toho nešla, když to nepůjde najdeš něco jiného, dnes není sranda. Já se rozváděla a už jsem na tři směny dělala a hledala jsem jinou práci dalších šest let a opravdu je to jedna z věcí co se dle mého velmi podepsala na mých zdravotních problémech. Nakonec mám jen jedno dítě a ze zdrav. důvodů jsem skončila na rok a půl na pracáku v hmotné nouzi, nemít rodinu chcíply jsme s dcerou hlady a to mi ex alimenty vždycky platil včas. Sice malé, ale aspoň včas. Pokud stres špatně snášíš tímhle si přivodíš jen další problém. Potřebuješ odejít, ano, ale hledej práci kdy nebudeš dělat na noční ´vyčerpávající a kde se v běžném provozu zvládneš postarat o děti sama
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.