Přidat odpověď
Spirálo, když byly malému 3 roky, vracela jsem se do práce na plný úvazek - dlouhý a krátký týden, od 8:30 do 20h, odcházela jsem ráno před 8 a domů jsem chodila večer před 21h...a můj pocit je, že v jednom člověku a bez spolehlivého pravidelného hlídání se to zvládnout nedá...máme babičku, která v podstatě kdykoli ochotně pohlídá, i při nemoci s ním byla část dne ona, manžel je brzy odpoledne doma z práce...syn tedy nechodil v té době ještě do školky (začal až ve 4,5 letech), takže dopoledne s ním byla babička a odpoledne manžel...kdyby býval chodil do školky, tak by se to zvládlo možná i bez babičky, prostě by ty dva dny vyzvedával on a další dva já...ale kdybych na to měla být sama, tak by to prostě bez nějaké pravidelné pomoci možné nebylo...i takhle to bylo pro syna těžké, než si zvykl, že vždycky dva dny mě vidí jen chvilku ráno, než jdu do práce...večer už většinou spal...a prvňáček bude potřebovat taky víc pozornosti, pomoc nebo aspoň dohled nad úkoly a přípravou do školy...nevím, já bych do toho nešla, tedy pokud bych měla jenom trošku na vybranou a neznamenalo to, že budu úplně bez práce...v takovém případě bych to krátkodobě vzala a poohlížela se intenzivně po něčem jiném...
Předchozí