Se zdrav.vzděláním?
Moje kamarádka je "jipková" sestra, myslím fakt špičková. Když byla v situaci, že byla matka samoživitelka (manžel idiot, lemp, manipulátor), nechala práci plavat (na čas) a dělala denní v kojenáku. Nějak se mi vybavuje, že snad to šlo i nárokovat...jako samoživitelka (úpravu směn). Pak si našla partnera, proložila další mateřskou...dnes opět naskočila do původní práce a děla v nemocnici na jip. Co jít touto cestou?? Nějaký ůstav soc.péče, domov důchodců? Popř dělat sestřičku u zubaře/obvodáka? Ideálně ženy (další kamarádka sestra...tvrdí, že dělala u chlapa i ženy, chlap doktor prostě nemá vždy to správné pochopení pro mateřský harmonogram
Diskusi jsem zběžně prolétla, ale nespoléhala bych úplně na tchánovce, třeba odchod ženy syna zvládnou, ale může tam probublat ego a mohou se šprajcnout, až opustíš jejich syna...já teda neznám moc rodičů, co by si přiznalo, že "vyseděli" dětátko, které se rozvedlo svou vinou....spíš časem viní druhou stranu (z pudu sebeúcty). Samozřejmě se mohu plést, ale počítala bych spíše své vlastní zdroje.