Také vaši rodiče nebo příbuzní neustále srovnávají děti v rámci rodiny podle toho, co které umí či neumí? Moje matka občas srovnává 5-letého syna s 5-letou vnučkou své sestry. Například mi řekne, že ona už umí vyslovovat Ř, můj syn ne. Nebo že chodí do celé řady kroužků, do baletu a do gymnastiky a umí už provaz a dělat i kliky! A ve školce dostávají úkoly nadoma v rámci předškolní přípravy. Náš syn je naopak divný, protože se mu líbí holčičí hračky, například i panenky a chce si je kupovat v obchodě a rád by nosil sukni. Také rád vaří a šije. To není prý správné. Dále ne vždy odpovídá, když se ho na něco ptá po skypu a odbíhá - z toho vyvozuje budoucí problémy ve škole. Tato srovnávání mi jdou už dost na nervy.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.