| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Anett já teda u té TV něco dělám, ale rysy to má podobné - POTŘEBUJU si denně zalézt, dělat si své drobné ručné práce, případně číst - sama, v klidu, max. s puštěnou TV k poslouchání. Stačí mi hodinka dvě denně. Jak to nemám, jsem nevrlá. A hlavně u toho pokud možno nesmějí být další lidi, to si nezrelaxuju...
Jinak k zakladatelce - syn je asi klidnější povahy. Rodič možná (?) činorodý, nevíme. Rozhodně ale pokud bude rodič dítě někam tlačit, nemusí to dopadnout dobře. Rodič by měl své dítě hlavně PŘIJMOUT. Ptž to má právo mít svou povahu (zvlášť když své základní povinnosti plní). A postoj, že kdo nemá v 10 systematický zájem a není činorodý, z toho bude dožitovní flákač je...zmýlený. Možná nějaká konzultace s psychologem pro rodiče (na téma rodičovská očekávání) by se hodila? ~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.