Přidat odpověď
souhlasím zbytečně budeš stresovat sebe i dítě.
Jinak léto a dovolená je dobrý čas k tomu to začít zkoušet, je teplo, může být naostro, ale nechala bych prostě volný průběh. A tam kde to situace vyžaduje bych dala plínu.
Rehábku přes vývoj - asi myslíš tu kdo s vám cvičí vojtovku, oni nejsou všestranným odborníkem na vývoj nedonošeného dítěte, to když už tak především neonatolog. A ten rozumný řekne, že každé dítě je jiné, žádné není podle tabulek, a že každý krok má svůj čas.
Rehabka co určuje zda je dítě zralé na očník? To se divím , to snad ani není v její kompetenci. A jak to jako pozná .. podle mně se to pozná jen tak, že to to dítě zvládá, když ne, tak zralé prostě není.
Nejspíš si jen myslí že by měla. Jenže to si spousta pediatrů nemyslí ani u 3 letých zdravých donošených dětí.
Neřeš nepodstatnosti, svět se nezboří z 2leťačky na plínách. Raději si všichni užijte dovču, kterou určitě potřebujete a zasloužíte si. Přece ji jen kvůli tomu nebudete odkládat. Já lítám a jezdím na dovolené s dětmi od jejich půl roku a vždy vše v pohodě.
A nikde jsme ani žádný oblbováky do letadla neměli, to mně ani nenapadlo.
Neboj dítě to zvládne, nebo se mu dělá špatně v autě?
Předchozí