| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

zaregistrovaná, syn byl o 5 měsíců, ale maličký, důvod byl to strádání na jeho straně, a ten start byl složitý. Byl droboučký, slaboučký ~n~
A jedna z prvních věcí co jsem se naučila - nesrovnávat ~;)
Cvičili jsme, nějaké zdravotní problémy taky byly, hrozila mu transfúze krve apod.
Cvičili jsme hlavně že byl nerovnoměrný vývoj jedné strany oproti druhé, takže to se dorovnával tak asi půl roku, pak už to začalo být dobré.
O kolik byl pozadu oproti jiným vlastně ani nevím, nesrovnávala jsem.

My jezdili první 2 roky na neonatologii a pak řekli že už nemusíme, tak asi tehdy už byl v nějakých "normách", že nás mohli vyřadit.
O tvrdohlavosti vím taky svoje, doktorům nikdy nepřevedl nic už od miminka, připadala jsem si tam vždycky že kecám, když jsem vykládala co už umí.

Je mu 7 a je úplně normální prvňák. U něj dost dlouho bylo vidět že je pozadu ta jemná motorika, projevuje se to hlavně v řeči, doteď to není dobrý, logopedujeme a ještě dlouho budeme. Má pomaleji dozrávající nervovou soustavu, což s tím úzce souvisí, prý je to u nedonošenců časté.

Nicméně na dovolené jsme jezdili, poprvé byl asi 6-7 měsících.

Takže myslím pokud není jiný zdravotní důvod, tak klidně jeďte, a pak uvidíte, když bude umět bude, když nebude vezmeš plíny, no a ? Navíc plavání je na motoriku super.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.