| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já jsem vlastně na chlapa měla vždycky jenom jediný požadavek, ale jak se ukázalo, nesplnitelný - abych byla pro něho na prvním místě a trávili jsme spolu hodně času, aby byl můj nejlepší kamarád. Milenecké kvality byly vždycky podružné, v tom si vystačím sama, teď už mi v tom nic nebrání, dřív na to bylo málo příležitosti, pořád někdo za zadkem, to bylo frustrující~f~. Co jsem doma hodně sama, je to lepší.
Mimo to jsem se chronicky zamilovávala do pro mě nedosažitelných chlapů a plácala jsem se v tom i dost dlouho poté, co mě odmítli.
Asi jsem si vzala blbý mustr od mých prarodičů, kteří si byli naprosto oddáni od puberty, děda navíc byl fakt pěkný chlap až do stáří, kterého by brala každá ženská, babička po třicítce hodně ztloustla a celkově vzhledově upadla, ale pro něho to pořád byla princezna. A sexuálně byli aktivní snad až do smrti. Přitom nezávislý pozorovatel by jejich soužití a problémy v něm mohl vyhodnotit jako "s tou (tím) bych už dávno nebyl", pro lidi s jinými hodnotami by se tam problémů našla spousta.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.