| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

"Jenom si prostě myslím, že strkání hlavy do písku a víra v to, že já maminka hodná nevožralá si Pepíka vychovám dobře, když společnost je opravdu drsná, je málo."

Libiku, ale co by teda podle Tebe bylo "dost"?

Vždyť jako rodič ani nic jinýho než tu víru nemáš, že když vytvoříš takovou atmosféru, že se to nedělá, tak si to potomek zapamatuje. JISTOTU nebudeš mít nikdy a taky jsem to nikdy netvrdila.

Maminka známého pána kdysi, když ji vezl s ještě mokrým řidičákem a měl před tím dvě piva, tak když to během jízdy zjistila, tak po vystoupení mu (jinak podle všeho mírná ženská) flákla takovou přes hubu, až vzal druhou o zeď. Už je to pár desítek let a od té doby za volant pod vlivem nesednul.

Samozřejmě že to není samospasitelný, ale když píšeš, že "společnost je opravdu drsná", tak to IMHO jednak není pravda (drsný by bylo nutit někoho jezdit ožralej s pistolí u spánku), druhak společnosti přece není něco vnějšího, její součástky, i když malý, jsme ty i já a můžeme ji v tom malým rozsahu, ale přece, taky ovlivňovat.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.