...ráda bych tu zmínila, že mne skutečně v prvním ročníku na gymplu napadlo, proč nechávají lékaři postižené děti(třeba s Downovým syndromem)žít a zda by nebylo pro všechny lepší, kdyby to tak nebylo. Můj kamarád(mimochodem dnes lékař)se na mě tenkrát vrhl ve smyslu "co já vím o tom, co a jak prožívají", že přeci mohou být šťastné a není důvod(a už vůbec právo)jim takovou možtnost vzít. Otevřel mi oči. I vám by je měl někdo otevřít. Uvědomte si, že i jakkoli postižený člověk může být šťastný a zároveň mnoho z nás "zdravých" to neumí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.