Konkrétně s myomy zkušenost nemám, ale s hysterektomií ano (placenta previa accreta/increta, takže při sekci). Potíže nemám, je to už 1 3/4 roku, mně se kvalita života zlepšila (mívala jsem bolestivou a dlouhou MS, cyklus delší - tak 32 dní, ale "stál za to")... Ovšem chápu ten rozdíl - mě řezat tak jako tak museli (bylo mi tou dobou 39), ptž dítě prostě nosem nevyleze (a krom jiných problémů tam byla ta centrální previa).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.