Yanko, mela jsem kdysi stejny problem. Cesta sice nebyla daleka, ale ja byla bez auta a autobus jezdil tam jen v 5rano - a ja bych musela cekat na poli pred fabrikou do 7, nez by otevreli a zpatky jel ve 3.50 a ja delala do 4. Dalsi pak jel az v 6. Hned jsem pozadala, jestli bych nemohla zacit driv a driv taky skoncit, coz vedeni firmy odmitlo. Jedna cesta stala pres 50 korun (pro me tankrat strasna palka, i na tu prvni cestu jsem si musela pujcit).
Tak jsem to v te firme rekla, ze takhle nemuzu a oni mi napsali do Zadanky, ze jsem praci odmitla.
Vyvolalo to na UP velky rozruch a nasledne me z UP vyloucili. Ja jsem pri podepisovani tech dokumentu ale pod svuj podpis napsala, ze cesta do one prace je pro me nemozna, ze tam nejezdi autobusy a ja nemam auto. Desne jsem tenkrat pani "urednici" nastvala, co jsem si to dovolila
Za dva dny jsem mela rano telefon a dotycna mi volala, ze jsem byla zarazena zpatky a at se koukam co nejrychleji dostavit. Od te doby me tam jen sikanovala. Vlastne diky tomu jsem pak nasla silu jit do podnikani.
Takze co jsem chtela rict - pokud te z UP vylouci, tak se muzes odvolat (ja jsem dokonce mela i jidni rad jako dukaz, ktery jsem chtela predlozit, ale ktery dotycna urednice smetla ze stolu) a je mozne, ze uspejes.