| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já jsem zase v šoku ,že po 5 letech spolužití s partnerem máš šok z toho,jak by si představoval váš bud.život.O tom se spolu přeci doopravdoví a rovnocenní partneři baví průběžně docela,jak si to dál spolu představují,kdy to vidí na založení rodiny,ne?

Pokud si chceš dělat vš jenom kvůli šéfce či jednomu komu vlastně,ale ne hlavně kvůli sobě,tak snad už jsemtady nestínila to mizerére,ne?

Pro úspěšnost,kvalitu a sebevědomí člověka samotného přeci není rozhodující to,jestli má vš, no a jakákoli slavná VOška je dnes o ničem.Ztráta času apeněz a energie.

To už spíš mnhem zajímavější mi přijde úvaha nad prací v německu - proč až nyní?~e~

A jinak s tou rodinou,dej bacha,abys nedopadla jak mnoho 28-30tek a starších,co se pořád taky necítily na rodinu až nakonec byl vztah vlastně přechozený a partner práskl do koní~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.