Před časem tu proběhla stejná diskuze - zkus si to najít. Já to podle návodu taky zkusila (koupila jsem vejce těsně před koncem spotřební lhůty), ještě tam několik skleniček s vejci v mrazáku mám. Ale pokud nebudu muset, tak už to dělat nebudu - ta vajíčka pak vypadají taková divná, nic nám sice po nich nebylo a normálně jsem je do koláče zamíchala a použila, ale vábně to nevypadá, když to rozmrzne. Navíc mám problém si vzpomenout, že když chci dělat buchtu, musím si včas vyndat ven z mrazáku vejce - a pak zase se mi třeba už nechce, ale musím, když jsem už to rozmrazila...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.