No vidíš, a mě rozchod zničehonic v osmnácti po tři čtvrtě roce intenzivního zamilovaného vztahu a společných plánů "přebolel" asi během měsíce, protože mě hoch mimořádně vytočil, že se ani nenamáhal s nějakým důvodem, vysvětlením, prostě pohoda a najednou konec... Vytočil mě k postoji "nechceš? trhni si". A špatně jsem chápala, proč jiné holky řeší rozchody tak dlouho a složitě.
Časem jsem teda pochopila, že situace jsou různé a lidi jsou různý a každý to máme jinak, ale obecně stále v ne až takové hloubi duše považuji 5 let truchlení za panem ideálním ve věku dvaceti let za poněkud mimózní. Leč neodsuzuji.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.