Co se týče mnou odkopnutých mužů, u žádného jsem si nepřála a ani s odstupem nepřeji, aby vstoupil do kláštera, ani aby mi domů chodil uklízet. Vůči nim jsem se cítila trapně a nějakou dobu po rozchodu jsem se jim proto vyhýbala. Jejich následný partnerský život mě nechává chladnou, max. zvědavě okukuji jejich partnerky, ale vždy decentně, myslím že žádná z těch dam to nikdy nezaznamenala. Na úklid bych je domů vyloženě nechtěla
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.