Tarka - já ti budu oponovat, tuto teorii musím použít vždy, pokud chci žít svůj život a ne ho promrhat. Rozumím ti víc, než by sis mohla představit - děti mám 4, vším jsem si prošla a na vlastní kůži vyzkoušela - právě proto ti říkám, že se mýlíš... Dětem neprospěješ - naopak, nikdo nebude nikomu za postoj "trpitelky pro blaho rodiny a dětí" - nakonec vděčný a možná že ani nebudou obyčejně slušní..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.