Byli jsme v Rakousku v Korutanech v Mallnitzu, nebylo to u jezera, ale byla to moje nejkrásnější dovolená. Ubytování bylo s kartou Hohe Tauren. Pokud bude zájem, napíšu konkrétní výlety v ceně karty i ubytování. Moc bych chtěla opět do Rakouska a ubytování s kartou. Vybrala jsem Zell am See. Pokud byste měl někdo tip na ubytování včetně té karty, byla bych Vám moc vděčná. Uvítám ale i tip na jinou lokalitu. Mám trošku ztížen výběr tím, že neumím jazyky, takže něco vhodného najít, mi docela trvá. Díky za rady
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.