No, po pravdě, nenapadlo by mě upřednostnit kroužek dítěte (tedy zábavu) před vlastní prací. Dcera chodila na kroužky, co má ve škole, teď už je velká, tak chodí i na mimoškolní, protože tam dojde sama. Ale že bych ji někam vlekla... sama jsem v dětství na žádný kroužek nechodila, pár let jsem dělala sjezdové lyžování a nemyslím, že by se to ne mém životním uplatnění nějak podepsalo :D
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.