Monty,
Tva slova: krouzky ve veku, kdy jsou k prdu? Krouzky, ktere si preje dite?
Opet - asi v jak ktere rodine, ze.
Jedno me dite hraje na hudebni nastroj v ZUS od posledniho rocniku skolky do soucasnosti (dite letos dostane OP), tento nastroj si dite ve skolce samo vyprosilo, chodilo tam totiz na jiny nastroj, na ktery hralo od tri let
do konce pate tridy. Kdyz chtelo v pate koncit, protoze slo do seste na jinou skolu, vedelo, ze nebude DVA nastroje stihat, tak skoncilo a nam se tedy ulevilo. Ovsem pred vic jak rokem si toto dite naslo dalsi hudebni nastroj
a ver tomu, ze to si tedy ani jeden z rodicu nepral
-
Druhe dite hralo na pripravny dechovy nastroj take uz nekdy od skolky a pozdeji ho vymenilo za jiny dechovy nastroj (u dechovych nastroju zcela normalni vymena). Tomuhle diteti bude letos 20 a hraje u pani ucitelky, s kterou hraje od sve treti tridy (nejprve v ZUS, po urazu hraje soukrome).
Oba fakani delaji i debilni sport, ktery dela jedno dite od prvni tridy a druhe od ctvrte. Sport to pro nikoho neni, presto se to tak nazyva, pro mne je to opruz, ja ani manzel jsme si to vazne nevymysleli, naopak deti si to vymyslely samotne. To si treba myslis, ze mne bavi zitra rano - je nedele - vstat (navic zmena casu) a odvezt fakany na turnaj? Takhle to delame prakticky ob tyden, nekdy se to sejde dokonce kazdou nedeli a to celou sezonu = cca od zari do brezna. Do dubna by jedno dite mohlo hrat jeste kazdou ctvrtou sobotu a to jako uz zatrhavame. Takhle roky
, nastesti jedno dite uz ma RP a nekam se dopravi (sourozence dopravi) samo.
Dal tu mame krouzek AJ - obe me deti delaly krouzek AJ v poslednim rocniku MS, pak 1 nebo 2 rocniky zakladky. Od treti tridy (druhe dite od druhe tridy) chodej obe me deti ke stejne pani ucitelce, je to takovy krouzek/doucko s ruznymi spoluzaky. Jedno dite tam chodi uz 10 let, pravda prvne jsem ho tam prihlasila ja, ale dite ...ehm dnes dospely jedinec tam chce chodit sam a furt, i o prazdninach... No a druhe dite tam chodi pouze let 7, ze.
Monty, mam pokracovat dalsimi aktivitami, ktere si vymyslely samotne deti, naopak nas to dost zatezuje... Stejne si budes psat to svoje, takze na to kaslu.