Tak jse hledala na strankach nasi nemocnice jeden klinicky psychilog na tri nemocnice v ruznych mestech. Pi mem kolapsu kdy jsem na prijmu hlasila, ze mam dveru vazne nemocnou po operaci v Motole psycholog nikde. Na pokoji jsem byla s mistni bezdomovkoni a prostitutkou, ktera vyhrozival ka vsem vcetne personalu. Dalsi pani se ji bala klepala se strachy a probrecela vetsinu dne i noci. Dalsi byla pani s obrovskymi bolestmi cele noci upela do polstare. Pak tam byla starenka se zapalem plic a zavinajicim al... nevim jak se to pise. Psycholiga nezavolali ani jednomu. Dost se divim, ze jsem z toho vylezla a nejela rovnou do Dobran.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.