Jinak ano pracovala jsem od 5-13:30 a neměla jsem nejmenší problém, prostě jsem v 20-20:30 šla spát. O víkendu jsem nic naspávat nemusela, spala jsme v noci vlastně líp jak většina z okolí co chodili o půlnoci(u mě asi platí to, že do půlnoci se nejvíc vyspím a odpočnu).
Odpoledne jsem věnovala dětem: brusle, kolo, bazén, běžky....a podobně....koníčkům. Rozhodně jsem byla v pohodě.
nemám problém se spaním, usnu po čaji či kafi. Spím tvrdě a dobře, málo co mě vzbudí a v noci se nebudím.....(to je podle mě taky předpoklad pro kvalitní spánek a odpočinek)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.