Černá kroniko, jenže pokud člověk v 20-20:30 usnul vzbudil se v 4hodiny.....tak to je 8hodin spánku. To kolikrát ani ty sovy co nespí....protože před 24hodinou neusnou a v 6 budí děti do školy......
Každý ví co jeho tělo by asi tak sneslo a jak to má.....
Ale co vím já tak většina skřivanů spí více hodin a jsou v lepší kondici než sovy co se vykulí z postele v 10hodin. A po obědě jsou tam mrtví, že spí 2hodiny.
A já nevím co jsem.....jsem schopná spát od 20-7hodin ráno....(to prý v mém věku taky není zdravé, jak psali někde).....nebo od 21-9hodin,ale zároveň nemám problém vstávat v 4-5hodin.....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.