No to je právě to, já otravovat neumím. Neumím brečet, neumím o sobě mluvit, jak mi je blbě. Neumím si stěžovat před ostatními. Proto si možná stěžuju pořád tady - anonymně, protože to musí ven. Ale z očí do očí mlčím nebo řeknu maximálně jednou strohou větou, že mě bolí záda a omezuje mě to. K tomu vysokýmu tlaku jsem doktorovi řekla, že to na sobě i někdy cítím, jak je mi divně, no a nic s tím neudělal. Fakt nevím jak se to naučit a víc otravovat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.