| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Když všichni platí, tak jak to, že jsou děti nepodnikatelů za socky? Není to spíš tak, že si to jenom myslíš?

Jinak tedy lehce mimo téma: Přijde mi fajn, že toho ve škole tolik s vašima děckama podnikají. Taky by se na to mohli vykašlat, určitě by ti to snížilo náklady. (Nepřijde mi to nijak strašný.) A jednak mám dojem, že když my byli děcka, tak to nebylo jiné. Pořád něco po rodičích škola chtěla navíc... živě si např. pamatuju, jak celé rozvětvené příbuzenstvo shánělo Malého Bobše, kterého jsme si museli povinně obstarat a přečíst. Naprosto nikde nebyl k mání, byl to horor, nakonec to teta nějak sehnala....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.