Chtěla bych zamrazit mazanec (jen takový malinký bochánek) - jak nejlépe postupovat? Do čeho zabalit a mám ho nechat úplně vychladnout, nebo ho dát do mrazáku ještě vlažný? (to jsem někde četla, ale zdá se mi to trochu divné) A jak pak rozmrazit - jen při pokojové teplotě, nebo rozpékat? Budu vděčná za zkušenosti a rady!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.