Jako dítě jsem jezdila po závodech a jezdil s námi jen trenér. Táta se byl podívat, jen když byl závod v našem rodném městě, mamka nebyla nikdy. Nijak jsem to nebrala jako újmu.
Se svými dětmi jsem byla odhodlaná jezdit, ale nebylo moc kam. Když dělaly atletiku, nacpala jsem se k organizátorům a nejen tam tedy s nimi jezdila, ale taky pomáhala, kde bylo potřeba. To mě bavilo a baví a klidně bych to dělala, i kdyby tam moje děti nebyly, jen už jaksi nemám informace, kdy ty závody jsou, když tam ty děti nemám
![~d~](/g/s/29.gif)
.
Teď moje nejstarší dělá volejbal, a tam jsou potřeba rodiče jen jako taxikáři, přítomnost na turnajích je spíš nežádoucí (od dětí), takže abych je tam odvezla a zase pro ně jela, nebo někde několik hodin trajdala, to fakt ne (takže to dělá manžel
![~t~](/g/s/20.gif)
).
Kdyby hrály florbal, což jsem si moc přála, tak budu jezdit jak divá, na to bych mohla koukat pořád
![~f~](/g/s/7.gif)
.
Na tancování by mě asi jezdit nebavilo a snažila bych se z toho nějak vyvléknout
![~f~](/g/s/7.gif)
.
Jo a kdyby to u nás bylo nastavené, že jezdí rodiče, zkusila bych to nastavení změnit při nejbližší příležitosti...tedy až by něčí maminka někdy nemohla, nabídla bych se, že vezmu její dítě...a třeba i další....a že by nakonec jelo minimum dospělých...čímž by se mohlo ukázat, že to takhle vyhovuje více rodičům a že by přistoupili i na střídání se....nebo taky ne, ale alespoň bych to zkusila
![~d~](/g/s/29.gif)
.