Přidat odpověď
Kudlo, já jsme si takovou věc zkusila, teda moje rodina, máme pěstouně, narušilo to chod celé rodiny a samozřejmě nečekám něco jako vděk a šli jsme do toho s tím, že nám bio rodiče můžou hodně znepříjemňovat život.
a přesto jsem do toho šli a vztahy s bio máme my i kluk nadstandardní, je v tom kus práce z naší strany a je v tom kus práce a osobnost bio maminky, ale moc dobře vím, že to takt dopadnout nemuselo, dopředu jsem to samozřejmě nevěděli
a stejně tak bcyh šla do pomoci týranýmu člověku a je jedno, jestli je to dítě nebo dospělý, navíc u dospělýho je většinou týraný i dítě, jen až "v druhé řadě" a není to tak vidět
že člověku hrozí nějaká nepříjemnost, s tím se počítá, pokud se začneš somrovat druhým do života a jak víc to můžeš udělat, než že si vezmeš něčí dítě?
samozřejmě záležitosti jako je pravidelná asi 10x za rok kontrola ospodu a kdovíkoho ještě, soudy, úřady a byrokracie, to všechno patří k věci, k tomu pomáhání, ať se k tomu dostaneš z které strany chceš, stejně tak potíže ze strany bio rodiny nebo zbývajících členů rodiny toho týranýho, tak to chodí - je pravda, že kdo nezažil, nemusí si to uvědomovat, ale zvlášť tady na Rodině je dost těch, kdo tu zkušenost s pomocí mají
Předchozí