| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já myslím, že na to prostě recept neexistuje. Mám pocit, že více méně každý má v životě etapu, kdy je v rámci krátkého časového období víc a častěji nemocný. A záleží i samozřejmě na tom, jak dobrou imunitu dostal do vínku. Jak tady někdo psal, že pokud na něj něco leze, tak si udělá silnou česnekovou pomazánku, tak si myslím, že to není o tom, že by mu pomazánka s česnekem zázračně pomohla, ale že má prostě štěstí, dobrou imunitu, ten stav by byl stejný i bez česnekové pomazánky apod. Už víckrát jsem zažila, že ať jsem dělala a užívala různé preparáty na imunitu sebevíc, tak to prostě nepomáhalo. A zase jsem měla období, kdy jsem neužívala nic a byla jsem zdravá jako řípa. To samé u dětí. Obecně mám asi horší imunitu než ostatní, ale za ty roky jsem na recept nepřišla. U mě je také ten problém, že pokud mi něco je, tak většinou s teplotou až horečkou. Teď jsem třeba taky doma, protože v úterý mi během celého dne stoupala teplota až vylezla večer skoro k 39. Včera jsem ležela celý den v posteli jak lemra, dnes je to o něco lepší, ale pořád mám teplotu. V práci samozřejmě nejsou nadšení, ale pokud mám horečku, tak do práce chodit neumím jako jiní. Prostě to nedám, i když si vezmu třeba ibalgin. A když nejsem nemocná já, tak je nemocný zase mladší syn nebo jsme nemocní oba současně. Pořád dokola. Nevím, co s tím. Asi se budem muset smířit, že nám nebylo dáno.~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.