Už jsem zde psala,i když se to týkalo spíš těch malých drobečků.Nikdo se tu nezamyslel nad tímto problémem.Naprosto s pisatelkou souhlasím.Jsem ráda,že jsem měla děti do 30ti let.Moje známá měla dítě ve 37.letech a už "jí to nebaví",už by šla do práce.A také mám známou,kterou měla její maminka ve 40ti letech a nikdy si to nechválila.Sama říkala,že byla vždycky moc stará.Když sama čekala pomoc při hlídání svých dětí,už na ní nemohla nic chtít,protože maminka má své problémy a sama už potřebuje péči.Opravdu děti mají mít mladí lidé a děti si zaslouží mít mladé rodiče.Představa,že bych svého dnešního puberťáka měla mít v 50ti letech mně děsí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.