| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

46XX,
hojení v pohodě.
Po operaci zůstáváš dvě hodiny na klinice. Sledují tě jestli to nekrvácí. Pak můžeš jít domů. Lepší sjednat si odvoz. Doma si to chladíš buď tím chladícím gelem nebo si koupíš borovou vodu a sterilní čtverečky. tu vodu máš v lednici a ty mokré čtverečky si dáváš na ty oči. Chce to první den odpočívat. Trochu to jakoby štípe-řeže nebo pálí,ale nic drastického to fakt není. No a v dalších dnech si to chladíš míň a míň. Potom si od určitého dne na ty stehy -jizvy aplikuješ mastičku a desátý den jdeš na stehy. Pak ještě jednou po čase na kontrolu.

No a operace probíhá asi takhle:
Máš klasický předoperáky a s tím jdeš den předem na příjem. Pak tě pustí domů s poučením co smíš/nesmíš a s hodinou operace. V den operace přijdeš, převlékneš se a jdeš na sálek. Tam tě uloží a doktor ti začne opíchávat kolem toho oka. To nebolí , ale je to nepříjemné, protože jak ti tam vstřikuje to anestetikum, tak to tlačí na oko a to má tendenci slzet. Ale, jak říkám moc to nebolí spíš je to nepříjemné. Jakmile to dopíchá, tak to promne a ta látka se rozlije a už to netlačí. Pak řízne. To řezání a odstřižení kůže necítíš vůbec. Pak ti začne vytahovat tukové váčky. To trochu bolí, ale doktor ti to připíchne, aby to znecitlivěl. Bohužel říkal,že tam je tolik nervů,že nedokáže znecitlivět úplně. Nicméně netrvá to dlouho. Pak ti to zašije a máš to za sebou.

Já jsem téměř neměla modřiny. Z fotek vidím,že jsem měla lehce zažloutlou tvář,ale velkou viditelnou modřinu jsem neměla ani jednu. Doktor říkal,že je to zcela individuální,že někdo má modřiny hrozné a někdo téměř žádné. Já mám nízký krevní tlak,tak málo krvácím.

Jsem ráda,že jsem se rozhoupala. Dělal mi to doktor,který operuje na oční klinice a zároveň dělá plastiky. Korekční i poúrazové.
Pokud jsi z Prahy mohu v případě zájmu dát kontakt.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.