Demetere, našla jsem tohle "Je-li vařené vejce skladováno při 5 až 10 °C, je bez problémů použitelné zhruba deset dní. Vařená vejce jsou potravinou určenou k přímé spotřebě, jejíž obal (skořápka) je částečně prostupný pro různé nežádoucí mikroorganismy či plísně, které mohou při nevhodném uložení nepříznivě ovlivnit jejich zdravotní nezávadnost a zkrátit dobu trvanlivosti. Pozor tedy na skladování při pokojové teplotě!
Čtěte více na: http://www.vitalia.cz/clanky/znaceni-a-uchovavani-vajec-vajicko-na-tvrdo-vydrzi-az-deset-dni/#ixzz3X0lIcUAj
My je máme od obarvení v lednici a odebíráme. Jíme je v salátové formě, ke koprovce... něco dávám psovi. Nevyhazovala bych je, jestli byly v lednici, ale po době delší než těch 10 dní bych je opravdu vyhodila.