Přidat odpověď
Ano, malé a střední firmy to mají těžké. Pokud ale nemohou nabídnout mzdu, za kterou by byli lidé u nich ochotni pracovat nebo ti lidé na trhu chybí, tak prostě musí své podnikání změnit. Nějaké nářky jim nepomohou. Nebo čekají, že jim pomůže stát? Musejí se postarat sami, tak to holt chodí, dnes nikdo nikoho za ručičku vodit nebude. Musí hledat řešení nebo změnit obor podnikání nebo to celé zavřít. Co mám na to jiného říct? Nevím, co čekají. Kdybych byla zaměstnaná a přišla o práci a musela hledat jinou nebo v jiném oboru, tak mi někdo snad pomůže a budou o mne psát v novinách články? Nikoliv. Tak nevím, proč naříkají. Jak psal minule kili, příležitostí je dost a pokud se jim nedaří, tak mají chybu hledat u sebe. Zkrátka otázka nabídky a poptávky. Prostě lidé u nich nechtějí za daných podmínek pracovat. Tak asi musí změnit podmínky, pokud ty lidi nemají. A pokud podmínky opravdu změnit nelze, tak asi zavřít podnikání. Jinak nevím, co dodat. Trh vše vyřeší, jak zde říkáte. Tak není proč naříkat.
Předchozí