Proč jakoby? Někdy se ptám kvůli jiné osobě a na jinou osobu a někdy ne, ale v zásadě mi vyhovuje, i když se ptám na sebe, to formulovat obecněji. Líp se mi tak třídí myšlenky, abych to posala co možná nejvíc nezaujatě a pochopitelně pro ostatní. Tak nějak ve stylu - podívej se na svůj problém zvenku, jako kdyby s ním za tebou přišla dobrá kamarádka - co bys jí na to řekla? Ale jinak mě už několikrát hodně překvapilo, že jasně píšu v třetí osobě, píšu skutečně o jiné osobě a stejně někdo vyhodnotí že jde o mně. Ve výsledku je mi to celkem jedno, jen mě to překvapuje.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.