Souhlasím. Mám úplně to samé, vybírám si k jídlu takové samé "jemné" věci, protože mám prostě zkušenost, že to ostatní nebude dobře trávené. Je to takový soubor nejasných obtíží, co nikdy nebudu ani řešit, ale důsledek je prostě ten, že pokud mohu, jím jenom velice úzké spektrum jídel a vypadám jako příšerně vybíravý člověk. Celkově mám asi i díky tomu k jídlu velice vlažný postoj a kdyby to šlo řešit injekcí jednou za půl roku, brala bych to.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.