| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Aleno,
se synem se někdo učí kdykoli, když z něčeho přinese trojku nebo si případně řekne, že chce něco zkontrolovat nebo s něčím poradit. Když měl jedničky a dvojky, tak to nebylo potřeba.
Je fakt, že byl v druhém pololetí 2x týden nemocný, takže dost zameškal, ale i když jsem mu celou tu dobu říkala, ať si zjistí u spolužáků, co berou, tak na to kašlal. Stejně jako na to, aby si zjistil, kdy píšou čtvrtletku. V tom je problém, ne v tom, že by se mu doma nikdo nevěnoval. X krát jsem tu psala, že je extrémně zapomnětlivý. A tohle za něj fakt řešit nemůžu a ani nechci, to se opravdu musí naučit sám. Já se můžu jen ptát jako kolovrátek, ale ve dvanácti letech snad proboha zvládne zavolat kamarádovi, co mají za úkol. Ovšem je fakt, že kamarádi to obvykle taky neví, protože jsou to všechno stejní lemplové, jak jsem si stačila všimnout. ~:(

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.