Přidat odpověď
Taky nevěřím na krémy proti vráskám. Ale viděla jsem po roce kamarádku starou jak já, ba ještě o půl roku starší a měla pleť bez jediné vrásky, hladkou jak miminko, čelo totálně napnuté ani při mimice nějaký náznak mimických vrásek (zatímco já mám vrásku mezi obočím cca od 30 a teď po 40 ji mám jak když mě tam sekne sekyrou...a přibývají mi vrásky kolem očí, pod očima, na čele...no fakt už uvažuju o botoxu). No a jak jsem tak tu kámošku pozorovala, tak jsem taky byla chvíli přesvědčená, že byla nejspíš na botoxu nebo absolvovala nějakou vypínací proceduru, nicméně prý nikoliv, jen používá momentálně dlouhodobě tu masku od výše zmíněné firmy. Vím, že mluví pravdu, je to fajn kámoška a navíc má ráda spíš přírodní věci než nějakou chemii a jedy typu botoxu...Každopádně před rokem či ještě dříve tak suprovou pleť neměla, i když nějak vrásčitá taky nebyla, to ne - ona je typ, kterému se moc vrásky nedělají, každopádně ale teď měla tu pleť nápadně napjatou, hladkou, prostě jak někde ve 20 letech...tak mě to zaujalo, že by byl ten krém opravdu takový zázrak,... ale jak to tu čtu, tak sice spokojenost, ale nějaké extra zázraky nikdo nepopisuje...
Předchozí