| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ale udrželi, opravdu to je většinou jen pračka peněz. Máme v 1 baráku 2 prodejny!! Jen mají vchod každá z jiné strany domu. Každá má jiného majitele. Ta novější prodejna je nám blíž, zajdu tam občas, ale nikdy jsem tam nikdy nikoho nepotkala, nikdy jsem neviděla, že by tam někdo šel nebo vycházel. Ta druhá už je tu roky, tak dobrá, možná... Ale u té druhé je to evidentní, majitel parkuje před prodejnou svým BMW... prodejna nebude nic moc velká, ale když jsem se informovala na nájemné zhruba polovičního prostoru v tomto domě, tak chtěli 18000Kč, pochybuji, že by je tato liduprázdná prodejna uživila několik měsíců.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.