| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zajímalo by mne, co bys tedy považoval za adekvátní řešení této situace?
Na slova se reaguje slovně. Slušňák posměváčkům řekne, že jejich jednání nemá úroveň, drsňák je setře tím, že závidí, neb jsou panicové, každý dle svého gusta.
Podstatnější, než je usadit, je podle mě vyjádřit podporu oné dívce.
Účinné to moc nebude, ale účel nesvětí prostředky a násilí se člověk má vyhýbat. Třeba už proto, že se špatně odměřuje. Ani mě třeba nepopudil symbolický pohlavek, který uštědřil svého času Macek Rathovi nebo Kalousek křiklounovi. V případě Odložilových ale jedna podobná rána (aspoň údajně) způsobila smrt. Pěst v obličeji není legrace, otřes mozku taky ne (byť o něm lze mít pochybnosti).
Kdyby to byl trvalejší problém, nabízí se pořídit záznam chování a řešit to oficiálně, s rodiči, ve škole, na policii.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.