No jo, taky se stalo, že někdo i rupnul a na podzim si dal repete. Nám takhle rupla spolužačka, ale ona se o svaťáku neučila a věnovala se "víru života". Pak se bála a večer před maturou se zlískala do bezvědomí. My byli na intru a vychovatelky mne poslaly, abych ji našla a přivedla. Nebylo mi to po srsti, protože já do hospod nechodila, ještě tam měli v hospodě mládenci kydy, proč ji veddu pryč, že už je přece dospělá... To sice byla, ale taky to byla nána pitomá. Tak druhý den rupla a na podzim pak prý udělala.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.