Přidat odpověď
Přiznávám, že jsem něco přeskákala, takže reaguji na to, co jsem si vytvořála za obrázek, což nemusí být odpovídající.
Každá změna (i k lepšímu) je zátěž, zvlášť pro ty, kterým jakko změna k lepšímu nepřipadá. Četla jsem něco o ztrátě soukromí po případném příchodu partnera matky. Což mi přijde jako lépe řešitelné než zasahování do toho, jestli matka má nebo nemá mít vztah. Zkusit se domluvit o provozu domácnosti po příchodu někoho dalšího. A možná si zkus i představit situaci, kdy by chtěl syn přivést svou partnerku? Mohla bys mu nabídnout reciproční službu - teď ty a případně on může také? Můžeš to vzít jen jako myššenkové cvičení - jak by se s tou předsavou vypořádala, co by ti možná vadilo a jak bys to chtěla uspořádat? O tom, že můžeš mít vlastní život včetně soužití doma přitom nepochybuji. MOžná mu řekni, že to prostě zkusíte a uvidíte - všichni si vyzkoušíte, jak to bude fungovat. A když nebude, tak pak budete řešit, co s tím? Většinou totiž nebývá "buď a nebo", ale je víc variant, zvlášť pokud je byt velký.
Předchozí