Poznám, ale až jako 35+. Do té doby ne. Když si nejsi jistá, jestli chlap flirtuje, tak si představ, jak by se s tebou v té situaci bavil muž, o kterém jistojistě víš, že neflirtuje. Všechno nad už lze považovat přinejmenším za hodné pozornosti a zkoumání, pokud o flirt stojíš nebo ho chceš utnout a nenahrávat
. za určité situace lze za flirt považovat prostě každou zvýšenou pozornost k tvé osobě a to, že v tobě chlap vyvolává pocit, že jsi žádoucí, zajímavá, milá. Je jedno, jak to dělá. Jestli se jen upřeně kouká nebo pochválí vzhled. Za svůj největší trapas z flirtování dodnes považuju situaci v knihovně na VŠ, kdy mi můj spolužák běhal jedno odpolende vyhledávat jednu knihu za druhou, pomáhal a mi a přitom měl takové fakt milé řeči. A já jako správný natvrdlín, když mi přišlo, že ho moc zneužívám, tak jsem ho ještě pěkně pochválila, jak je na všechny hodný, a jak si to všechno hezky procvičí, když každému pomáhá
. Zoufale obrátil oči vsloup a řekl, proč si myslíš, že poháhám KAŽDÉMU? Zavřel učebnici a odkráčel
. Pak se mi hodně dlouho vyhýbal.